The Adventures Of Willowby Gikk Bokanmeldelsen

Dette er definitivt en fantasy-roman. Å være en Tolkien fan, fant jeg mange dager med hyggelig lesing her i J.S. Harrison verden. Dette er et sted som er overfylt med Fairies, leprechauns, vennlige Troll og Ogres, veivisere, Knights, Dragons, Vampire snikmordere, store onde svarte kaniner og ghouls sammen med menn, dverger, alver og Trofkins.

Med en anti-rasistisk sentimism, forfatteren legger mange forskjellige raser sammen for å legge ut på en reise som kan bringe håp til folket i Werdanbabadood og å redde verden fra den onde trollmannen, Sardego. Denne merkelige blanding av mennesker går gjennom mange prøvelser og opplevelser å finne Knights, bare for å komme frem til en tid da så få var i stand til å komme til sin assistent. Uavhengig av odds, de bærer på og arbeide sammen i et desperat forsøk på å bryte den magiske ansatte Sardego og avslutte sin krig mongering.

Selv om alle spiller en svært viktig rolle i sammenvevd nett av hendelser, er det Trofkins, et tre-bolig folk av forfattere og elskere av mat og rampestreker, som er heltene i verden. Dette løpet var tenkt usannsynlig å produsere helter, er et folk av mange sosiale begrensninger og klare definisjoner av hva som er riktig eller ikke. Men med krigen på sin egen dørstokk, de hadde lite annet valg enn å plassere deres eneste håp i sine unge høvding-å-være, den ene Trofkin som virket minst sannsynlig til å være ansvarlig nok til å oppnå denne farlige oppgaven. Young Willowby går langt utover enhver forventning Trofkin kunne ha hatt for selv de største av sitt slag. Han beviser sin verdi til seg selv og sitt folk og får den nødvendige tillit til å styre med en rettferdig, men bare hånd.

Jeg likte veldig mye J.S. Harrisons skrivestil. Det var som å bli dratt inn i en stor stue med stor peis, hvor en dyp grandfatherly stemme forteller historien om Willowby gikk. Så uten å vite det, følte jeg sugd inn i naturen, og det var hvis jeg hadde blitt camera på en ekte, levende historisk hendelse. Det var et forsøk på å sette til side boken å drive på med mine egne oppgaver!

Hold et øye for det videre arbeidet med J.S. Harrison folkens! Jeg har en følelse av at han kommer til å bli en av de "store" forfattere i vår tid. "

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits