Proof Evident Bokanmeldelsen

Proof Tydelig er en nylig utgitt kriminalfortellinger roman av advokat og kontroversielle psykolog, John Dicke. Historien er basert rundt en straffesak for dommer Avery Jackson som kaldt drepte Sheriff Hardacre under sin tale til 150 byens embetsmenn. Problemet er, Mr. Jackson har ikke noe minne av hendelsen i det hele tatt ...

Jack Maine forlater offentlig tjeneste og starter opp en privat praksis med hjelp av sin dyktige kone mens du tar på denne vanskelige og tilsynelatende fortapt tilfelle. Hans dedikerte og pasient personalet inkluderer en mester etterforsker og en fenomenal unge uerfarne advokaten - som begge er fullt klar over at de kanskje ikke ser en lønnsslipp for noen tid. Jack nemesis er snartenkt og godt finansiert forsvar team ledet av en ambisiøs advokat som er innstilt på å bli "sett". Døden følger dette tilfelle overalt. Akkurat når advokatene føler de får et sted - folk begynner å falle som fluer. Snart en CIA-skandalen blir oppdaget som truer rikets sikkerhet, som mektige mennesker er desperate etter å dekke opp; i mellomtiden et stoff ring truer med å ta kontroll over alle aspekter av samfunnet.

John Dicke løser problemet med bedende ikke skyldig på grunn av sinnssykdom, som er et mye større problem enn jeg hadde tidligere vært klar over. Selv nevner påstand vil slå av en jury, som er herdet av preconception at bønn er gjentatte ganger brukt til å feilaktig få sympati, og derfor får en mildere straff for en forbrytelse de er skyldige i å begå.

John viser også den intense stress en utmattende sak, som kan være spennende å fascinert advokater lei av dagligdagse tinghuset aktiviteter og fristelser som kan ødelegge de som har mer lyst enn forstand. Mr. Dicke bruker elementer av det virkelige liv, historiske hendelser - inkludert regjeringen skandalen.

Det er min mening at Proof Tydelig er en bok for dyp-tenkning enkeltpersoner som favoriserer rettssal drama - fordi det er mye av det. Jeg fant meg selv lyst til å hoppe gjennom disse delene, men hadde jeg gjort det avslutningen ville ha forlatt meg sjokkert og forvirret. Jeg elsket den begivenhetsrike konklusjonen, og ble overrasket av noen få tegn i tillegg. Totalt, tror jeg John Dicke har skapt en interessant roman som fortjener å bli gitt en sjanse av leserne av denne sjangeren.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits