Sporting Clays Book Dan Schindler S første bok om sportslige leire ta best shot

Ta best shot

http://www.paragonschool.com/bestshot.html

av Daniel L. Schindler

Forord av

Peter Crabtree British Guild of Shooting instruktører, styreleder N.S.C.A. nivå III

Wendy Crabtree - N.S.C.A nivå III

Kjent nasjonalt og internasjonalt, er Dan Schindler en respektert lærer. Han er også en førsteklasses skribent. Take Your Best Shot representerer noen av Dan beste litterære verk. Nok en gang har han skapt en suveren referanse

bok for de som ønsker å forstå det grunnleggende shotgunning, og være mer konsekvent i skytingen boksen.

Take Your Best Shot, trinn-for-trinn, hjelper deg å få orden før du ringer etter mark deretter flytte pistolen i synet bildet som får X. I klart, betryggende språk, Dan leder deg gjennom valg av utstyr; øye dominans; et skikkelig oppsett på målet; en strategi som fungerer, og hvordan du velger en pålitelig opptaksmetode. Han dekker også sikkerhet; rekyl; fokus; pistol mount; sight bilder og mye, mye mer.

Vi tror leserne kan ærlig forholde seg til Dan forfatterskap fordi han tilbringer mye tid i skytingen boksen, undervisning og konkurrerer. Han snakker språket. Like viktig har sitt forfatterskap en unik evne til å snakke med deg på ditt nivå. Dans anbefalinger ikke bare levere en ødelagt målet, men en mye bedre forståelse av hvordan å bryte hvert mål etterpå.

Du holder i hånden en genuint nyttig tutorial som kan forbedre skyting performance-nå-og mange år fra nå. Take Your Best Shot er en bunnsolid, pålitelig manual på hvordan du skal lykkes bak skyte og din verktøykasse for når du ikke er.

Leksjonene i Take Your Best Shot er uvurderlig. Hvis målet ditt er å ha mer moro skyting, og en score høyere, anbefaler vi at du begynner med denne boken.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits