Pause for å få igjen pusten Bokanmeldelsen

Debra Warren har passende tittelen sin diktsamling "pause for å få igjen pusten". Sidene viser denne mor og bestemor som en som jeg ville personlig elsker å sitte på tvers fra ved et kjøkkenbord med en stor pott av te og snakke i timevis.

Hennes stil implementerer enkle vokabular med en ærlig appell, men hennes arbeid er forbløffende bevegelse. Dette er den type poesi som jeg liker å lese i sakte tempo for å tillate uttalelser til virkelig å synke inn. "Jeg tror" er et godt eksempel på hva jeg mener. «Dagens utfordringer leserne til å se utover trivielle, med tanke på hva andre opplever at svært øyeblikk. "Sin Never Too Late" var et bevegelig stykke om mange typer fengsling. Jeg beslektet med "fanget", spesielt der hun skrev: "Jeg er fanget inne i en kropp som forråder". 'Pause for å få igjen pusten "er et spesielt vakkert skrevet stykket. Jeg håper å beholde i minnet mitt favoritt linje av dette diktet: "Å høre musikk, danse jeg til min yesterdays". Debra viser også en tiltalende sans for humor i hennes arbeid. Jeg elsket bildene for visning grusom og dumme folk som "menneskelige fart støt" langs livets vei.

"Pause Catch My Breath 'absolutt viser Debra evne til å bruke ukomplisert prosa å skape dype følelser, intellektuell tenkning og skarpe bilder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits