The Bubblegum Babes guide til sjette klasse Bokanmeldelsen

hans er en bok som jeg ville ha elsket som en liten jente. De Bubblegum Babes 'Guide til sjette klasse er den første i en serie beregnet for ungdom som vokser opp i dagens fartsfylt og høyt trykk verden. Doreen Lewis skrev det slik at hvert kapittel kan leses som en komplett historie på egen hånd - perfekt for pre-tenåringer som liker å lese små seksjoner av gangen. En prisbelønnet forfatter og mor til to, skriver Doreen med klarhet og energi og trekker på hennes liv for inspirasjon i hennes arbeid. Hennes egen personlighet er avslørt pent i Erkjennelse og om forfatteren deler i boken.

Hovedpersonen, Kelly, tar leseren gjennom eventyr med sine tre beste venner. De dubbe seg de Bubblegum Babes etter en kveld med giggles og make-up. De fire jentene oppleve og diskutere mange ting som ikke er lett å snakke om i hverdagen. Gode ​​råd er vevd inn i hverandre fortelling fra hvordan å opprettholde vennskap, mysterier menstruasjon og kompleksiteten av å oppdage en interesse for gutter.

Fra og med sine nervøse begynnelse i et nytt skoleår rett gjennom til konfirmasjonen dans, vil The Bubblegum Babes har du ønske du var en av dem.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits