Wooffer Children S Bokanmeldelsen

Wooffer er en samling av tretti-tre korte dyr-eventyr barnas historier opprinnelig skrevet av Betty Fasig for hennes familie. Senteret karakter er Wooffer, en hårete dachshund valp som "mamma", forfatteren, mottar som en overraskelse julegave fra henne morsom familie.

En rekke dyr nåde sidene i Wooffer, inkludert gamle Agnes musen, gjennomtenkt og beskyttende Margaret høna, Marygrey den gravide kanin, en stolt og endearing påfugl heter Cho Lee som elsker å spankulere sine ting og forelsker seg i en vaktel, og beste venner Ibie Ibis og Maudie hesten.

Historiene er praktisk plassert i kronologisk rekkefølge, helt ned til sesongen. Det inkluderer også en Xmas historie! Dette er en bok om en valp som forandrer meningene til de rundt ham, vinner hjerter og blir en pålitelig, heroisk venn. Wooffer tjener respekt fra alle dyrene for miles rundt og blir litt av en legende av den tiden han vokser opp.

Vanligvis varm, morsom og munter, Wooffer takler også reelle problemstillinger fra å flytte, ensomhet, få respekt, kresne sannhet fra det man blir fortalt, får tapt, overvinne mobbere og mer.

Etter å ha tilbrakt et par år på en gård i min ungdom, ser jeg bakterier av sannhet i dyre relasjoner og kan bekrefte de merkelige og fantastiske obligasjoner som skjer mellom arter. Epilogen gir en fin avslutning ved å avsløre hvordan alle dyrene likevel gå tilbake til det samme området årlig og tilbringe tid med Wooffer og vennene hans diskuterer gamle dager og har nye eventyr.

Innsatt tidvis er flere bedårende amatør tegninger av liv og opplevelser på gården som er sikker på å underholde barn. Trekket er et fotografi av inspirasjonen for hovedpersonen - forfatterens hund - noe som gir en mer realistisk følelse i boken enn en karakterisering eller tegning kunne ha gjort.

Bokens underliggende tema er at uansett hvor lite en person tror kanskje de er, eller hvor lite av en ting de kan gjøre - de kan gjøre en forskjell i livene til de rundt dem. Og dette er en oppmuntrende tanke.

Wooffer er en utmerket bok for godnatthistorier, men vil bli best nytes når du leser til grupper av barn. Skrevet på en slik måte at leseren lett kan karakterisere dyrene og situasjoner med sin stemme, er boken sikker på å få giggles av glede til grupper av barn. Som sådan, tror jeg Wooffer ville være et utmerket tillegg til bokhyllene av biblioteker, skoler, barnehager og lignende.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits