Sende inn Manuskript Komme i gang

Jeg blir ofte spurt "Vet du om en forlegger som ville være interessert i boken min?" Det er ingen enkel måte å svare på dette spørsmålet. Du skjønner, i henhold til PMA nyhetsbrev, er det over 86 000 forkynnere i eksistens (http://parapub.com/statistics). Det ville være umulig å vite hva hver og en er på jakt etter til enhver tid. Men du vet at du ikke kommer til å sende inn manuskriptet eller boken forslaget til 86.000 utgivere. Det ville være bortkastet tid og penger. For å bedre sjansene dine i innsendingsprosessen, må du gjøre leksene dine. Her er noen tips slik forskning vil være mest effektive:

Forlag: Få fakta

Kan du sende inn manuskriptet til mer enn ett sted om gangen? Avhenger av hvor du sender den. Dessverre har hvert forlaget sitt eget sett med regler for å gjennomgå et manuskript som vil ha flere innleveringer. Du må finne ut hva disse reglene er. Du kan sjekke ut 2006 Writer marked utgitt av Writer er Digest. Det er en utmerket kilde til utgivers retningslinjer. Så er nettstedet, litterære Marketplace.

Under gjennomgangen av disse ressursene bør du også være oppmerksom på hva slags materiale publiserer selskapet og hva slags manuskripter og forslag de ønsker å se. En annen måte å få mer informasjon om dette emnet er å gå til din lokale bokhandel og se på bøker som ligner på ditt. Merk utgiveren samt agenten og redaktør som håndteres boken (de er som regel nevnt i bekreftelser). Riktignok kan en utgiver slå manuskriptet ned hvis de føler at de har "vært der, gjort det", men på den annen side hvis selskapet har hatt suksess med fagstoffet kan de saumfarer landskapet for å finne mer av det samme !

Leter du etter en agent

Din forskning kan fortelle deg at forlagene som synes riktig for deg ikke godtar uønsket manuskripter. Det betyr at du trenger en agent så du må starte innsendingsprosessen med litterære byråer. Hvis det er tilfelle, 2006 Guide to Literary Agents er et flott sted å starte søket. Writer er Digest utgir denne heftige tome notering mer enn 600 ikke-fee lading agenter.

Alle midler er oppført i guiden følge de etiske guider fastsatt av Association of Kunstner Representanter (AAR). Medlemmer av AAR er forbudt fra lading avgifter. Så i en bok du får sikkerhet vite agenten du arbeider med er på det nivået, pluss at du får en full forståelse av hva materialet agenten representerer. Det betyr at du ikke skal sende manuskriptet ut på en resultatløs-og kostbar oppgave.

manuskript Mechanics

Ikke bli for fanget opp i nærmere detaljer om hva manuskriptet skal se ut. Din forskning vil fortelle deg om agent eller utgiver ønsker manuskriptet en bestemt måte, men for det meste så lenge det er dobbel linjeavstand og skrives ut med en klar, lett-å-lese 12-punkts skrift som Courier eller Arial deg bør være i orden. Sett ditt navn, boktittel og sidetall på hver side og-dette er nøkkelen-ikke stifte noe. Leaving sidene løs gjøre det enkelt for mottakeren å lage kopier. Dette er nødvendig fordi vanligvis mer enn én person skal lese ditt arbeid.

Én kommentar: I disse dager flere og flere byråer og forlag godtar elektroniske innleveringer. Finn ut om dette er tilfelle for dine mål. Du kan spare penger og en tur til postkontoret!

Entrepreneurial tankesett

Forvise alle frykt. Jeg vet det er lettere sagt enn gjort, men se på det på denne måten. Hvis du skriver er noe du virkelig ønsker å gjøre, så manuskript innleveringer vil bli en fast del av livet ditt. Du ønsker ikke å gå gjennom dager og netter i en konstant tilstand av innlevering angst! Det gjør meg sliten bare å tenke på hva som ville være like!

I stedet sette deg i tankegangen til å være en forfatter og en forretningsmann. Skrivingen din er ditt produkt. Du vil sette ut det beste produktet mulig. Vet at mesteparten av avslagene vil ha noe å gjøre med kvaliteten på produktet, så ikke ta det personlig. Du går videre til neste prospekt med samme positive holdning at den neste kan være den rette. Vet at skriving er en del av arbeidet ditt. Å være redd er det ikke.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits