En Forfatter S løsning for publisering Creative Writing Output

Det har aldri vært lett å ha kreativ skriving produksjon akseptert av tradisjonelle forlag.

Vitne disse berømte mestere i fiksjon som alle ble pålagt å ta rute for beskytningen ut hard cash til å ha sine debutromaner skrevet ut.

Alexandre Dumas

D.H. Lawrence

Edgar Allan Poe

Edgar Rice Burroughs

George Bernard Shaw

Gertrude Stein

James Joyce

John Grisham

Mark Twain

Mary Baker Eddy

Rudyard Kipling

Stephen Crane

Upton Sinclair

Virginia Woolf

Walt Whitman

William Blake

Zane Grey

John Grisham, forresten, solgte eksemplarer av sin første roman «En tid til å drepe" ut av bagasjerommet på en bil som i utgangspunktet var hans eneste "kjøretøy" for distribusjon ...

Og det blir tøffere hele tiden - selv for etablerte forfattere.

Det kan være dobbelt frustrerende når du har skrevet noe som du er desperat etter å se på trykk; noe du vil at andre skal lese.

Det er alltid ty til dyre forfengelighet forlagene, men jeg ville ikke ta den ruten kommer det kanskje.

Ville du?

Forestill min overraskelse da jeg snublet over den perfekte løsningen for publisering av kreativ produksjon som du ikke kan plassere andre steder.

Jeg har en rekke tradisjonelt publiserte titler tiden selger i bokhandler world wide, men jeg har en nesten like streng som jeg aldri har vært i stand til å komme på trykk.

Det er til nå ...

Den lite kjent, men svært anerkjente POD (print on demand) kilde jeg har oppdaget krever en innledende medlemsavgift som dekker ubegrenset titler - perfekt bundet med ISBN og gratis frakt til kunder

I et nøtteskall: I stedet for at du må plassere en første ordre på 10 til 100 bøker, gir dette innovative utgiveren den første kopien av boken gratis, og deretter skriver-on-demand og skip når de mottar påfølgende ordre fra deg og din kunder.

Dette nettstedet omtalt i ressurs-boksen nedenfor er vel verdt et besøk, særlig hvis du fortsatt sliter med å få din første bok i trykken. Du kan ha din egen personlige bibliotek oppe og går i løpet av kort tid.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits