5 tips for å magnetisere boken din på lik linje med et nettsted

Vil du opprette en magnetisk hjemmeside, som magnetiserer besøkende? Websters ordbok definerer magnetisk som "kraftfullt attraktive. 'Best selgende forfatter og eier av de største reklamebyrå i 20-årene, Bruce Barton sa," tema (noe annonse) bør være basert på to prinsipper først at en mann er interessert i selv, andre, at han er interessert i andre mennesker. "

Hva vil gjøre hjemmesiden din interessant? God design spiller en viktig rolle i nettstedets generelle effektiviteten. Men det er ikke blitsen som vil interessere publikum. Det er ikke jingler som vil få kontakt med de besøkende. Det er fordeler - "hva det betyr for meg" -listen som skaper interesse og selv ønske. Lag en hjemmeside fylt med fordeler, og det vil trekke besøkende i. Hva sier du produktet / tjenesten kan gjøre er mye mer attraktiv enn en vakker nettside med svak kopi.

Fremme med fordeler i stedet for bio, din påloggingsinformasjon og selv de funksjoner av produktet / tjenesten. Sett dem i sin rette plass på nettstedet ditt. Men publikum vil de fleste ønsker å vite verdien av produktet til dem.

Du må svare på spørsmål som: "Vil det løse mitt bestemt problem?" "Hva vil jeg få" "Hva skal jeg mister hvis jeg ikke bruker tjenesten?" Noen universelle ytelser besvare hvordan tos:? Får mer lidenskap, mer energi, mindre tretthet, mer penger, gode relasjoner, mer tid, mindre problemer, mindre stress, mindre drama og traumer. Her er en rask tutorial på magnetizing hjemmesiden din:

1. Utvikle en liste over 10-20 fordelene ved hvert produkt og service. For eksempel, en klient av meg realisert sitt publikum ikke bare ønsker å vite hvordan du skal bli artikler skrevet, de ønsket å vite hvorfor skulle de skrive dem?

Så på hjemmesiden selge sin artikkel skriver eBok, begynte hun med en liste over gode grunner til å skrive korte artikler for å fremme: For den seriøse markedsfører denne eBok forklarer trinn for trinn hvordan å markedsføre virksomheten, bygge en gigantisk melde deg på listen, øke trafikken, få kvalifiserte linker, øke din side rang, vokse din affiliate basen, bli en anerkjent ekspert, og krage mer salg.

2. Vær spesifikk. Liste spesifikke fordeler. Beskriv hvordan kunden vil føle etter å kjøpe produktet. For eksempel når du kjøper min tjeneste for tannbleking, vil du se og føle deg 10 år yngre uten plastisk kirurgi. Deretter legge inn et bilde av hva klienten din ser ut før og etter tannbleking service. La dem se hvordan lykkeligere og mer trygg de ser med hvitere tenner. Gjør siden din magnetisk med spesifikke fordeler.

3. La lidenskap for emnet show i din markedsføring kopi. Hvilke vekker interessen mer? "En 9-trinns strømplan å desimere og dominere Konsulentens markedsplass" eller "Den 9-Step Plan for å bli en bedre konsulent.» «Hvor å konvertere flere kjøpere til kunder" eller "hvordan å bruke" FTP "faktor for å trekke utrolig klikkfrekvenser at de fleste markedsførere vil bare kan drømme om! "magnetize din nettside med lidenskap som skaper lyst og salg med publikum.

4. Utvikle ferdigheter til å skrive overskrifter. Provoserende titler vil røre interesse. Provoserende utsagn fange vår oppmerksomhet som en fisk på en krok. De kaster ut agnet krok og reel en fange publikum i hver gang. Den sjokkerende uttalelse 'Wives som ikke ønsker sex "selv om de ikke har dette problemet vil få oppmerksomhet fra nysgjerrige.

Bruk Command regnskapet for en umiddelbar effekt, "Bli en Internett-millionær!" Selv om det er et godt slitte krav, fortsatt fanger det en stor del av oppmerksomheten. Ikke glem kraften i den enkle "hvordan" informasjon tittelen. Det varsler publikum at informasjonen som følger vil være enkel og lett å fordøye. Fang oppmerksomheten til publikum med en hjemmeside fylt med magnetiske overskrifter.

5. Gi dine lenker makt fordeler. Vi har lagt magnetisk trekkraft til våre punktliste, overskrifter og titler. Det er alt bra. Men det er en mer område som vil gi hjemmesiden din enda mer trekkraft. Jeg fikk dette tipset fra Allen Says "The War Report." Mange unseasoned webområdeeiere opprette koblinger som sier ting som "Få en gratis eBok her!" Eller "Registrer deg for vårt gratis ezine!"

Når først utsatt for dette tipset, alt jeg kunne si var: "Au!" Jeg vet mine nettsteder var fylt med linker sånn. Kanskje vi trodde det magiske ordet var gratis og folk ville automatisk klikker på den og laste ned. Sannheten er "gratis ezine" forteller vår målgrupper ingenting. Gi liv til alle dine linker med fordeler. De overs fordeler og titlene du utviklet tidligere i denne artikkelen. Gjennomgå hver kobling og late som du må få alle besøkende til å klikke på den.

Ikke vent. Hvis du venter kan du være starter neste år uten den eksplosive salg og trafikk nettstedet ditt fortjener. Du har investert tid og kanskje penger til å gjøre nettstedet ditt det beste det kan være. Nå opprette en magnetisk hjemmeside ved å gi dine punktlister, overskrifter og linker kraften fordeler. Magnetize 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits