Maksimal salget med 2 trinn Auto Responder

Maksimer markedsføring og salg med noen auto responder forbedringer. Prøv noen av disse markedsføring salgsfremmende stykker, den tryed og testet trinn 2 mailing prosessen. Garantert å øke deg fortjeneste.

 

1. Samle vital kundetilfredshet informasjon ved å publisere en undersøkelse for å sende via auto responder for de som registrerer seg på nettstedet i bytte mot en gratis eBok, programvare eller prøveperiode på medlemskapet ditt nettsted. Denne typen informasjon vil hjelpe deg å forstå deres behov, liker og misliker bedre.

2. Publisere gratis rapporter å sende via en auto responder. Rapportene skal være relatert til din bedrift eller nettside og inneholder info, annonser og linker til nettsteder. Folk elsker å få freebies.

3. I stedet for å publisere alle dine kunde attester eller påtegninger på nettstedet ditt, publisere bare noen få der. Og sette opp en auto responder form som inviterer besøkende til å motta en fullstendig liste via din. Gi dem en makt-pakket liste; det er mer effektivt å inkludere dem alle.

4. I stedet for å svare hver kunde spørsmål som e-post til deg, publisere "Ofte spurte spørsmål" og gjøre dem tilgjengelig via auto responder for de som registrerer seg. For å spare tid og støtte hodepine.

Mix og match. Endre auto responder strategi for å endre auto responder resultater! Også toppen salg proffene bekrefter at det ofte tar syv eller flere kommunikasjon eller salg meldinger før potensielle kunder foretar et kjøp. De bekrefter også at det er generelt lettere å selge til en henvisning, fordi noen de kjenner ga positive anbefaling om sine produkter eller tjenester.

Hva ville skje hvis du kombinerte begge disse mektige ideer? En kjekk liten og sparsommelig to trinn. Prøv dette totrinns tips:

1. Publiser en prisliste over alle produkter og tjenester som du tilbyr i et innstikk, direkte markedsføring pakken og / eller .pdf skal gjøres tilgjengelig via auto responder. Du kan også inkludere bestillingsskjemaer, produktbeskrivelser og andre salgsmateriell. Da kan du sende til folk i # 1 ovenfor med månedlige oppdateringer, annonseringer av nye salg og produkter / tjenester, og en forespørsel om henvisninger.

2. Samle fører med auto responder. Spør etter adresser og telefonnumre, også for flere måter å følge opp med hver person. Når du laster ned e-post digest alles e-postadresser og annen informasjon fra dem som har bedt om ytterligere opplysninger fra din auto responder, følge opp flere måter. Send postkort. Anrop. Mail salg bokstaver og andre salgsfremmende stykker.

Så hvorfor ikke forbedre din avsluttende forholdet og nå ut enda lenger på samme tid?

les mere om auto responder

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits