Markedsføring til markedsførere

Markedsføring til andre markedsførere for å gjøre det lettere å tjene penger er flott, men mange av kjøperne aldri bruke produktene og bare prøve å bonde dem av på andre markedsførere. Så du ender opp med alle disse folk som selger skript, programmer, ebøker, og mer til andre Internett-markedsførere, og de bekjenner seg hvor store de er, uten noen gang å bruke dem. De prøver bare å tjene en slant som en agent for andres ide.
 

Jeg er alt for nye markedsføring ideer spesielt de som automatiserer kjedelige oppgaver. Jeg elsker å sende inn artikler og bruke en auto innsenderen. RSS-feeds gi nyheter til mine nettsteder. Automatisk opprette linker til Clickbank elementer basert på nøkkelord i mine blogger er en gudegave.

Men, for meg, hvis folk ikke bruker disse produktene, og bare pimp dem til andre, de går glipp av de langsiktige fordelene for en rask pengene.

Jeg innrømmer at jeg har gjort dette i det siste, og kan gjøre det igjen i fremtiden - men - jeg bare selge produkter som jeg faktisk bruker, og godkjenne. På den måten jeg kan faktisk gå god for dem siden jeg har brukt dem og kan snakke fra personlig erfaring.

Personlig foretrekker jeg å markedsføre til den gjennomsnittlige Internett Joe. Jeg markedet for folk som er ute etter en avtale på et kredittkort (og jeg bruker en super script for å holde nettstedet mitt nåværende). Jeg anbefaler hoteller i Thailand og kan snakke fra førstehånds erfaring. Jeg legge ut linker til hotell i Thailand fora og har også 6 Thai agenthotellsider.

Jeg skriver også artikler om Thailand og liste mine hotellet affiliate linker i forfatterens ressurs-boksen. Dette er ganske enkelt å skrive siden jeg har vært på reise til Thailand i over 30 år.

Jeg skriver også en og annen markedsføring eller kreditt artikkelen for å få litt trafikk til disse nettstedene. Jeg har ca 10 artikkelen nettsteder og annonsere på disse nettstedene som andre sender sine artikler til.

Jeg vil heller gjøre noen få dollar markedsføring av et produkt til folk som faktisk kommer til å bruke den i stedet for markedsføring til noen som bare kommer til å prøve å selge den til noen andre.

Alt dette er bare min personlige mening. Det er ikke noe moralsk galt eller ulovlig av markedsføring til markedsførere. Jeg bruker mange av elementene som er opp for salg, spesielt de som gjør livet mitt litt enklere.

Det eneste som jeg objektet til er folk som markedet til andre og lage falske eller villedende uttalelser som tyder på at de bruker produktet og hvor herlig det er når de aldri har brukt det og bare ønsker å tjene en slant.

Anyhow, fortsette å komme opp med alle de flotte produkter som markedsførere kan bruke for å gjøre livet enklere. Bare markedsføre dem ærlig.

les mere om markedsføring av bøker 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits