Webmasters forbedre AdSense-inntekter Inntjening Inntekt

Webmastere som har vært der og gjort det har ganske noen nyttige tips for å hjelpe de som ønsker å driste seg inn i dette feltet. Noen av disse tipsene har økt ganske mye av inntektene i fortiden og kontinuerlig gjøre det. 

Hvis nettredaktører ønsker å tjene penger på sine nettsteder, fin måte å gjøre det på er gjennom Adsense. Det er mange webmasters sliter hardt for å tjene gode penger om dagen gjennom sine nettsteder. Men da noen av de «genier» dem er å nyte hundrevis av dollar om dagen fra Adsense annonser på sine nettsider. Hva gjør disse webmasters forskjellig fra den andre typen er at de er forskjellige og de tenker ut av boksen.

Her er noen 5 påvist måter på hvordan man best kan forbedre AdSense-inntektene.

1. Konsentrere seg om ett format av Adsense annonsen. Den ett format som fungerte bra for de fleste er stort rektangel (336x280). Dette samme format har tendens til å resultere i høyere CTR, eller klikkfrekvenser. Hvorfor velge dette formatet ut av de mange du kan bruke? I utgangspunktet fordi annonsene vil se ut som vanlige web linker, og mennesker, blir brukt til å klikke på dem, klikker du disse koblingene. De kan eller ikke kan vite at de er å klikke på Adsense, men så lenge det er klikk, så vil det være for din fordel.

2. Opprett en egendefinert palett for annonsene. Velg en farge som vil gå bra med bakgrunnen på webområdet ditt. Hvis nettstedet ditt har en hvit bakgrunn, kan du prøve å bruke hvitt som farge på annonsen grensen og bakgrunn. Ideen til å mønstre fargene er å gjøre Adsense ser ut som det er en del av nettsidene. Igjen, vil dette føre til flere klikk fra personer som besøker nettstedet ditt.

3. Fjern Adsense fra bunnen sidene på nettstedet ditt, og legg dem på toppen. Ikke prøv å skjule din Adsense. Sett dem på det sted hvor folk kan se dem raskt. Du vil bli forbauset over hvor forskjellen mellom Adsense steder kan gjøre når du ser inntektene dine.

4. Opprettholde lenker til relevante nettsteder. Hvis du tror noen områder er bedre enn de andre, legge annonsene der og prøve å vedlikeholde og administrere dem. Hvis det allerede finnes mange Adsense satt i at enkelte område, sette deg på toppen av dem alle. På den måten besøkende vil se annonsene første på surfing i det området.

5. Prøv å automatisere innsetting av Adsense koden i nettsidene ved hjelp av SSI (eller server side inkludert). Spør din web administrator hvis serveren støtter SSI eller ikke. Hvordan gjør du det? Bare lagre Adsense koden i en tekstfil, lagre den som "adsense tekst", og laste det opp til rotkatalogen på webserveren. Deretter bruke SSI, ring koden på andre sider. Dette tipset er en tid saver særlig for dem som bruker automatiske siden generatorer for å generere sidene på nettstedet deres.

Dette er noen av tipsene som har fungert bra for noen som ønsker å generere hundrevis og kanskje tusenvis på sine nettsider. Det er viktig å vite om at annonsene vises fordi det passer interesse av personer som ser dem. Så fokuserer på et bestemt emne bør være din primære formålet, fordi skjermene vil være spesielt rettet mot et tema som personer vil bli visning allerede.

Merk også at det er mange andre Adsense deler samme tema som deg. Det er best å tenke på å lage en god annonse som vil være noe annerledes og unik enn de som allerede er gjort. Hver klikk at besøkende gjør er et poeng for deg så sørg for hvert klikk teller ved å lage din Adsense noe som folk vil definitivt klikke på.

Tips gitt av de som har økt sine inntekter er bare retningslinjer de ønsker å dele med andre. Hvis de har en eller annen måte jobbet underverk for noen, kanskje det kan gjøre underverker for deg også. Prøv dem ut i annonsene og se resultatet det vil bringe.Hvis andre har gjort det, er det ingenting galt å prøve det ut selv.

hvordan tjener man med adsense

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits