Har du penger til å publisere boken din

Penger persienner. Det er så enkelt som det. Ambisjoner forfattere spørr om pengene er problemet i hele tiden, i varierende former, (Hvor mye koster det å publisere? Hvor mye vil jeg få betalt i royalty ?, osv), men de kan ikke se utover det problem å tenke på det ting som virkelig bestemmer pengene spørsmålet. Og her er det:

 

 

 

Les mer her på de andre bloggene mine

Hva ønsker du fra boken?

Det er det virkelige spørsmålet! Når du er klar over hva du vil ha ut av publiseringsprosessen, kan du bestemme hvilken rute ville være den mest tilfredsstillende-og lønnsom-for deg. Når det kommer helt ned det det, kan du bruke så mye eller så lite som du ønsker på boken. Men hvor mye er du villig til å bruke for å få det du ønsker?

Når du ikke er klar, kan du gjøre dårlige beslutninger som ikke vil stille opp med dine mål. For eksempel, mange forfattere har et mål om å gjøre en masse penger, men de vil ikke vurdere selv publisering. Faktum er at med mindre du umiddelbart kan selge på nivå med en Oprahs bokklubb utvalg eller en James Patterson eller en Dan Brown, kommer det til å ta svært lang tid før dine royalties legge opp til mye. Når du selv publiserer du tar på risiko, men du har alt å vinne mye mer fordi du får beholde alle fortjeneste (med mindre din avtale med forlaget du bruker er en royalty-baserte ett).

En annen god grunn til å selv publisere: du kan bruke din første boken til å bygge din plattform for en større avtale med et tradisjonelt forlag i fremtiden. Igjen, kan du velge selv publisering avtale som passer for deg. En print on demand selskap som Xlibris belaster bare $ 500 for en grunnpakke hvor du kan få boken produsert og kopier laget som de er bestilt-så ingen inventar. Selvfølgelig, når du betaler mer, får du mer: bedre design, distribusjonstjenester, kanskje til og med noen markedsføring hjelp.

Den tradisjonelle Road

Hvis dine drømmer om forfatterskap omfatter større publikum og den litterære status som kommer til å bli utgitt av en av de mange armer Random House, Warner eller Simon & Schuster, som er fin-bare vet at denne ruten er ikke akkurat gratis heller. Nei, du trenger ikke å betale et tradisjonelt forlag og ja, de gjør alt for deg (design, distribusjon, noen annonsering og markedsføring), men i disse dager en forfatter er forventet å tilbringe litt for å fremme boka. Mange forfattere er selv å sette beløpet de har satt i deres bok forslag. Hvis du er seriøs om markedsføring boken din, må du sette av minst $ 10.000. Dette beløpet kan gå så høyt som $ 30 000 avhengig av hvor mye av reiser og annen reklame du har tenkt å bruke.

Smart Money, Dumb Money

Når du forstår hva du vil ha ut av boken din, vil du ikke bare vite hvor mye du er villig til å bruke, vil du også vite bedre hvordan du skal bruke den. Du kan bruke det smart, eller du kan bruke den dumme. Mange forfattere bruker det dumbly fordi de ikke vet hva de vil. Hvis du bruke penger på å utdanne deg selv om publisering, forbedre dine ferdigheter, ansette en god redaktør eller bok konsulent, og markedsføring som vil hjelpe deg å nå dine spesifikke, målrettet leser, det er alt smart penger. Du vil få mer ut av disse dollar enn om du aldri hadde brukt det i det hele tatt. Du investerer i din karriere.

Men hvis du bruker penger fordi noen fortalte deg at dette er «den eneste måten du noen gang vil få denne boken utgitt" (og du har ikke forsket på noen andre måter), eller kjøpe reklame rett og slett fordi det er der andre bøker er annonsert, eller gå til forfatterens konferanser med ingen klar plan for hva du vil ha ut av dem, eller betale agenter "leser avgifter", eller betale redaktører som arbeider du ikke kjenner eller som referanser du ikke har sjekket, det er dumme penger. Du vil sette disse dollar der ute og ser lite eller ingen avkastning.

Så jeg antar den dårlige nyheten er publisering er ikke gratis. Den gode nyheten er at du har et valg om hvor mye du bruker og hvor du tilbringer det. Være utdannet forbruker så vel som en utdannet-og talent-skribent. Du vil finne at å ha en bok utgitt på den måten du vil ha det publisert fortsatt er i slutt uvurderlig.

Les om selv publisering 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits