Vurdere biografi publisering i eBook format

I dag, mer enn noen gang før forfattere presenteres med publisering muligheter som aldri har eksistert før. Dette er ikke å understate det harde arbeidet som forfattere må gå gjennom for å få anerkjennelse, skrive gode bøker, og foreta en full tid levende fra sin lidenskap for uttrykk. Men det er det å si at i dag, på grunn av utviklingen innen kommunikasjonsteknologi, forfattere kan nå få sine bøker distribuert mye lettere enn de kunne for ti år siden.

eksempel på selvbiografi

En svært populær måte at forfattere er distribusjon av deres arbeid er digitalt gjennom ebøker. Digitale bøker er å få så mye popularitet at selv noen av de mest populære forfatterne i verden har brukt den til å distribuere sine bøker. Stephen King for eksempel publisert "Riding the Bullet" utelukkende i ebook format. Når denne ebook begynte distribusjon over Barns og Nobel og Amazon.com det var så mye etterspørsel etter nedlasting som serverne til disse to bok gigantene bremset ned nesten stoppet opp. Folk som ønsket å laste ned eBok ble satt i en stor kø med hundretusener av andre som lastet ned eBok også.

Det er ikke bare store navn forfattere som er å finne suksess i ebøker. Vi i Ebook Arkitekt har vært å hjelpe forfattere lage, markedsføre og selge sine ebøker på nettet i mange år nå med stor suksess. Mange av disse menneskene er første gang forfattere og blir ofte overrasket med suksessen av deres eBok salg. Nedenfor er noen av deres eBok skrive tips.

Ikke undervurder kraften av eBok

Ebøker er fortsatt sett på som upopulær av mange forfattere som ennå ikke har tatt seg tid til å lære om suksess i denne bransjen. For eksempel, mens den tradisjonelle forlagsbransjen vokser på den svake på 5% i året digital publisering industrien vokser med priser mellom 30% -50%. Dette betyr at mulighetene innen forlagsbransjen vokser til en brøkdel av prisen som muligheter innen digital forlagsbransjen er økende.

For å sette opp en ebook du ikke trenger å være en teknisk veiviser

Sette opp eBok fra ideen conceptualization scenen til selger scenen ikke kan gjennomføres over natten, men det er definitivt noe som kan gjøres av alle uavhengig av teknologisk bakgrunn. Hvis du kan bruke et tekstbehandlingsprogram så kan du lage og selge en eBok online. Selv om det anbefales at du sette opp din egen nettside, er det ikke nødvendig. Det er uttak for eksempel amazon.com, eBay og Lulu.com for å nevne bare noen få nettsteder som lar deg legge inn din eBok på deres servere.

Sette opp en eBok området er nesten costless og du beholder 100% av fortjenesten

Med tradisjonelle utgivere vil du være heldig å se 10% av overskuddet fra boken din. Med ebøker imidlertid holde deg 100% av overskuddet minus gebyrer som kreves for å sette opp området som er minimal. Her er avgiften sammenbrudd for ebøker vs tradisjonelle bøker

Ebook vs Book kostnad

EBok = gratis å opprette et ubegrenset antall kopier

Book = ca $ 1500 for 200 eksemplarer av en 200-siders mykt cover bok

Rettigheter og resultat

Ebook = Du beholder 100% av fortjenesten og rettigheter til ebooks

Book = Du får 10-40% royalty (vanligvis ca $ 2- $ 5 / bok)

Med eksemplene ovenfor er det lett å se at for første gang forfattere ebøker gjør mye fornuftig. Risikoen forbundet med publisering av en eBok er mye lavere enn det er med å distribuere en myk eller hard cover bok. På samme måte som en eBok forfatter vil du beholde nesten alle av din egen fortjeneste.

Om ikke annet, er det noe verdt å vurdere. Ebøker kan ikke erstatte tradisjonelle pocketbøker, men de absolutt er stadig mer populært med en hastighet som burde gjøre alle forfattere slutte å tenke på hvordan de kunne bruke ebøker til sin fordel.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Book wizard

Book wizard

38, Bergen

The book wizard .jeg er helt ny i blogg værden jeg er nesten 40 år. .2016 var et bra bok år. Jeg er ikke norsk,men bor i bergen, jeg guider deg gjennom stegene for å bygge ditt e-book imperium

Norske blogger Jeg har plassert min blogg i Nesttunnorske bloggkart! [Valid RSS]

Kategorier

Arkiv

hits